Снимка БулфотоВъв варненското приложение и сайт varnatraffic.com от днес няма актуална информацията

...
Снимка БулфотоВъв варненското приложение и сайт varnatraffic.com от днес няма актуална информацията
Коментари Харесай

Във Varnatraffic вече няма информация за движението на автобусите във Варна, проверяваме в друг сайт

Снимка Булфото

Във варненското приложение и сайт  varnatraffic.com  от през днешния ден няма настояща информацията за придвижването на рейсовете и тролейбусите на общинското сдружение " Градски превоз " ЕАД Варна, което обслужва всички линии с изключение отчасти на линия 409, научи Moreto.net .

Движението и разписанието на рейсовете обаче може да бъде следено на  itransport.varna.bg, заяви ръководителят първа фаза на плана Интегриран градски превоз Биляна Якова в персоналния си профил във фейсбук.

По думите на инж. Якова приложението работи в цялостния си потенциал и действа в синхрон с цялата осведомителна система, включваща GPS приемници на борда на транспортните средства и осведомителни устройства по спирките.

Показва разписанията и дава настояща информация за времето, в което транспортното средство се движи. Налична е карта със спирки, показваща местоположението на рейсовете и тролеите.

Разработката е по план Интегриран градски превоз на Варна, а продуктът е доставен по Компонент 3 на плана, " Система за информация на пасажерите в действително време ", прецизира още инж. Якова.

Информацията за придвижването на рейсовете по част от извънградските линии, които се обслужват от " Транстриумф Холдинг " АД и част, от които минават и през територията на град Варна - 25, 28, 43, 49, 52, 54, 121, както и отчасти 409 не попадат в обсега на  itransport.varna.bg .

Така на част от варненци ще се постанова да употребяват два разнообразни уеб страницата или приложения, показващи придвижването и разписанието на рейсовете.

Най-сложно ще остане ситуацията на жителите, които употребяват линия 409, която се обслужва по едно и също време от " Градски Транспорт " ЕАД и от Транстриумф Холдинг. Движението на част от рейсовете е очевидно в едното приложение, до момента в който информация за останалите е очевидно в другото приложение.

От Транстриумф Холдинг оповестиха за Moreto.net, че преди години приложението  varnatraffic.com  е било дарено безплатно на Община Варна в интерес на жителите. От тогава от частното сдружение нямат ангажимент към поддръжката и действието му, само че и до ден сегашен не престават да подават настояща информация за разписанието и придвижването на транспортните средства в полза на жителите на морската столица.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР